8 Ağustos 2009 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Oyunu

Kurtlar vadisi dizisini hepimiz izleriz. En azından ben hiç kaçırmam diziyi. İnternette rast geldim kurtlar vadisinin oyunu çıkmış. Ya da Kurtlar vadisi hayranları dövüş oyunlarından birisine Kurtlar Vadisi Oyunu adını vermiş... Bu oyun Pc oyunları gibi değil, internetteki oyun sitelerinden oynanan bir oyundur. Fakat çok büyük bir oyun değil daha çok "çocuk oyunları" kategorisine girebilecek bir oyundur. İsminden anlaşıldığı gibi macera oyunudur. Süperoyun sitesinde rastlamıştım oyuna biraz bekledim fakat oyun bende açılmadı.

Kurtlar vadisi hayranları gerçekci bir oyun isterler. Tıpkı gta gibi değiştirebilir yüzler(oyuncu tipleri) isterler. Oyun çalışmalarına arkadaşlarımız ile birlikte başladık. Kurtlar vadisi oyununu en kısa zamanda yapmaya çalışacağız. Kurtlar vadisi dizisini sevenler bu oyunu da zevkle oynayacaklardır. Tabiki diğer oyunlar ile kıyaslanamayacak bir oyun olmalıdır ki farkı olsun...

Aklımda tasarladıklarım Memati, Abdülhey, Polat, Erhan, İskender gibi Kurtlar vadisi karakterlerinin benzerini oyunda oyuncu tipleri olarak yapmaktır. Türkçe bir oyun olacağı için oyuna daha da zevk katacaktır.

Sitemiz oyun oynatma sitesi olmadığından dolayı bu sitede Kurtlar vadisi oyununu oynayamacaksınız. Fakak kurtlar vadisi oyununu çıkarttığımız zaman sitemizde duyuru yapılacak ve yeni bir web sitesi üzerinden oyunu oynayabileceksiniz. Oyunun çalışmaları yeni başladı, siz de oyun hakkında bu konu altından fikirlerinizi belirtirseniz çok daha güzel bir oyun ortaya çıkabilir.

Oyun hilelerine gelince, Kurtlar vadisi oyununun hilesini yapmayı düşünmüyorum, zaten Polat abimizin hileye ihtiyacı olmaz herhalde ne dersiniz... :) Yinede oyun hilelerini yaptığımızda ilk olarak Muhtesemiz.Biz kullanıcıları haberdar edilecektir. Sağlıklı günler dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder